Camping

Campingområdet ligger på stranden med en fantastisk utsikt över havet och dussintals öar. Det finns tio elektrifierade husvagnsplatser i området. Campare är också välkomna. Husdjur är tillåtna.

Campingområdet har en dusch- och toalettbyggnad, ett kök samt en grillplats och en lekplats. Det finns två badbryggor i området samt två vedvärmda badbastur med dusch och ett gratis WIFI-nätverk. Vi har också en tvättanläggning och en avfallssorteringsplats.

Vår restaurang serverar också kunder i campingområdet.

Vi hyr också ut båtar, snurror, kajaker och cyklar.

Priser

 
Husbil/husvagnsekipage: 10 €/dygn + 7 €/person. Ström 5 €/dygn
Tält: 8 €/natt + 7€/person

Bokning

Campingplats

  • Gäster: 6
  • Storlek: 50m²

Campingområdet ligger på stranden med en fantastisk utsikt över havet och dussintals öar. Det finns tio elektrifierade husvagnsplatser i området. Campingområdet har en dusch- och toalettbyggnad, ett kök samt en grillplats och en lekplats. Det finns två badbryggor i området samt två vedvärmda badbastur med dusch och ett gratis WIFI-nätverk. Vi har också en tvättanläggning och en avfallssorteringsplats. Vår restaurang serverar också kunder i campingområdet.

  • Visa: Havsutsikt, natur

Prisformulär: 17 per natt


Tältplatser

  • Gäster: 6
  • Storlek: 10m²

Första klassens tältplatser med stora och bekväma områden för ditt tält. Fordonet kan parkeras bredvid tältet. Tältplatserna har inte egen el men du kan ladda din telefon och dator i vår restaurang under öppettiderna. Camping kan vara en fantastisk aktivitet för familjer, men det är också ett idealiskt sätt för par och vänner att tillbringa kvalitetstid tillsammans. Det högsta tillåtna antalet personer per tältplats är 6. Endast […]

  • Visa: Havsutsikt, natur

Prisformulär: 15 per natt


sv_SESvenska
fiSuomi en_GBEnglish (UK) sv_SESvenska